Κατάλογος επιχειρήσεων

Υπηρεσίες ταξί - taxihire.gr

Γαστούνη
27300

Φτάσατε στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι και θέλετε να μεταφερθείτε άμεσα, άνετα, οικονομικά και με ασφάλεια στον επόμενο προορισμό σας; Θέλετε να μετακινηθείτε γρήγορα και χωρίς καμία ανησυχία στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι, από το οποίο αναχωρείτε; Τότε, το taxihire.gr είναι εδώ για εσάς!

Το taxihire.gr αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει στη μεταφορά σας από και προς τα αεροδρόμια Αθηνών, Αράξου, Ζακύνθου και Καλαμάτας καθώς και για τα λιμάνια Πειραιά, Κυλλήνης και Κατακόλου. Οι μεταφορές από και προς αυτές τις τοποθεσίες μπορεί να γίνει όποτε το χρειαστείτε, καθώς οι υπηρεσίες μας προσφέρονται όλο το 24ωρο.

Το ταξίδι σας ορίζεται πάνω από όλα από την ασφάλεια και την άνεση. Οι οδηγοί μας έχουν πολυετή εμπειρία στην επαγγελματική μεταφορά ατόμων, ενώ τα οχήματά τους πληρούν τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές ασφάλειας. Ακόμα και αν σημειωθεί κάποια απροσδόκητη καθυστέρηση στην πτήση ή στο πλοίο σας, οι οδηγοί μας είναι ενημερωμένοι για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Όσον αφορά το κόστος των υπηρεσιών μας, οι τιμές μας είναι προσιτές για κάθε είδους ταξιδιώτες. Μέσω της ιστοσελίδας μας, στην ενότητα «Κράτηση», μπορείτε να ορίσετε τις ακριβείς παραμέτρους του ταξιδιού σας (αναχώρηση από, προορισμός, επιβάτες). Ορίζοντας τις διαφορετικές επιλογές σας για το ταξίδι σας, μπορείτε να μάθετε το κόστος του αμέσως, γνωρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο αμέσως τη τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις. 

Το taxihire.gr ιδρύθηκε από το Βασίλη, οδηγό ταξί με εμπειρία 25 ετών στην επαγγελματική μεταφορά ατόμων, ο οποίος, αφού ενηλικιώθηκε, ξεκίνησε να οδηγάει ταξί στη Γαστούνη Ηλείας. Μαζί με το συνεργάτη του, το Γιάννη, μεταφέρουν άμεσα και με ασφάλεια τους πελάτες του taxihire.gr από και προς τα κυριότερα αεροδρόμια και λιμάνια της Πελοποννήσου και της Αττικής. Ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να σας εξυπηρετήσουν, έμπιστοι και έμπειροι επαγγελματίες οδηγοί αναλαμβάνουν να το κάνουν. 

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι, αν μας προτιμήσετε, θα έχετε ένα άνετο και γρήγορο ταξίδι από και προς τον προορισμό σας!

Κάντε κράτηση σε ένα από τα ταξί μας, για να σας παραλάβουμε στην ώρα που θα μας ορίσετε!
Ο οδηγός μας θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με ασφάλεια και έγκαιρα.
Σας μεταφέρουμε από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας, το αεροδρόμιο Ζακύνθου, αεροδρόμιο Αράξου, αεροδρόμιο Καλαμάτας.
Επίσης σας παρέχουμε υπηρεσίες ταξί από και προς το λιμάνι Κατακόλου και λιμάνι Πειραιά
Αναλαμβάνουμε:
Μεταφορά ατόμων με ιδιώτη οδηγό για μεταφορά:

       πόρτα σε πόρτα στο αεροδρόμιο,
       επαγγελματικές συναντήσεις,
       ομαδική μεταφορά με λεωφορείο,
       ξενάγηση
Στην taxihire.gr θα βρείτε:


Οι επαγγελματίες οδηγοί μας, θα φροντίσουν να σας παραλάβουν και να σας μεταφέρουν οπουδήποτε τους πείτε με χαμόγελο.

Βρίσκεται σε: Τουρισμός