Κατάλογος επιχειρήσεων

DEEP BLUE Rent A Boat

Βουρβουρού, Άγιος Νικόλαος, Χαλκιδική
Βουρβουρού
63078
Γιαννιός Αστέριος
6984464721

Αν ψάχνετε να νοικιάσετε ένα σκάφος στη Βουρβουρού, μην κοιτάξετε παραπέρα από την Deep Blue. Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Τα σκάφη μας είναι εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας και παρέχουμε συγκεκριμένες οδηγίες για να διασφαλίσουμε ότι θα απολαύσετε μια ξέγνοιαστη περιπέτεια. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε οδηγίες και να προσφέρουμε υπηρεσίες σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, τσεχικών, γερμανικών, ρωσικών και ελληνικών. Δεν χρειάζεστε άδεια ταχύπλοου σκάφους για να νοικιάσετε τα σκάφη μας, και το φιλικό και ενημερωμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.      Προσφέρουμε μια ολοκαίνουργια ποικιλία σκαφών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από μικρά σκάφη για ζευγάρια μέχρι μεγαλύτερα σκάφη για οικογένειες και παρέες φίλων. Η τοποθεσία μας, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία και ακριβώς πριν από την είσοδο της Βουρβουρούς στον κεντρικό δρόμο, μας καθιστά εύκολα προσβάσιμους για όλους.

Βρίσκεται σε: Τουρισμός

Φτάσατε στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι και χρειάζεται να μεταφερθείτε άμεσα και με ασφάλεια στον επόμενο προορισμό σας; Θέλετε να μετακινηθείτε γρήγορα και χωρίς καμία ανησυχία στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι, από το οποίο αναχωρείτε; Τότε, το taxihire.gr είναι εδώ για εσάς!

Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται σε 2 αεροδρόμια και 2 λιμάνια  στην Πελοπόννησο. Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αν αναζητάτε:

  • ταξί για το αεροδρόμιο  Αράξου,
  • ταξί για το αεροδρόμιο Καλαμάτας,
  • ταξί για το λιμάνι Κατακόλου,
  • ταξί για το λιμάνι Κυλλήνης

Οι μεταφορές από και προς αυτές τις τοποθεσίες μπορεί να γίνει όποτε το χρειαστείτε, καθώς οι υπηρεσίες μας προσφέρονται όλο το 24ωρο.

Το ταξίδι σας με τις υπηρεσίες μας χαρακτηρίζεται από την ασφάλεια και την άνεση. Οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και πληρούν όλες τις απαραίτητες επαγγελματικές προϋποθέσεις, ενώ τα οχήματά τους πληρούν τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές ασφάλειας, ώστε να μην υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ακόμα και αν σημειωθεί κάποια καθυστέρηση, οι οδηγοί μας θα αναμένουν την άφιξή σας.

Όσον αφορά το κόστος των υπηρεσιών μας, οι τιμές μας είναι προσιτές για κάθε είδους ταξιδιώτες. Μέσω της ιστοσελίδας μας, στην ενότητα «Κράτηση», μπορείτε να ορίσετε τις ακριβείς παραμέτρους του ταξιδιού σας (αναχώρηση από, προορισμός, επιβάτες). Ορίζοντας τις διαφορετικές επιλογές σας για το ταξίδι σας, μπορείτε να μάθετε το κόστος του αμέσως, γνωρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο αμέσως τη τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Το taxihire.gr ιδρύθηκε από το Βασίλη, πολύπειρο οδηγό ταξί στην επαγγελματική μεταφορά ατόμων, ο οποίος, με την ενηλικίωσή του, ξεκίνησε να οδηγεί ταξί στη Γαστούνη Ηλείας, από όπου κατάγεται. Μαζί με το συνεργάτη του, το Γιάννη, μεταφέρουν τους πελάτες του taxihire.gr με αμεσότητα και ασφάλεια. Ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να σας μετακινήσουν, έμπιστοι και έμπειροι επαγγελματίες οδηγοί αναλαμβάνουν να το κάνουν.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα ‘’Συχνές Ερωτήσεις’’ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε στις μεταφορές σας!