Hotelia & Philoxenia 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Όλος ο Κόσμος της Ανακαίνισης Σπιτιού θα είναι στην Domotec 2017
Όλος ο Κόσμος της Ανακαίνισης Σπιτιού θα είναι στην Domotec 2017
21 Μαρτίου 2017
Διαφήμιση Προϊόντων με Φωτεινές Επιγραφές για νέα Επιχείρηση
Διαφήμιση Προϊόντων με Φωτεινές Επιγραφές για νέα Επιχείρηση
27 Νοεμβρίου 2017
Hotelia & Philoxenia 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Το πιο σημαντικό εκθεσιακό τουριστικό «δίδυμο» της χώρας καταγράφει άνοδο των εκθεσιακών συμμετοχών και αναβαθμισμένη εικόνα τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, ενώ την ίδια στιγμή το διεθνές συνέδριο-θεσμός της Philoxenia με φετινό θέμα «Ασιατικός τουρισμός. Η Ελλάδα ως προορισμός και ευρωπαϊκή πύλη» αναδεικνύει με κορυφαίους Έλληνες και ξένους ομιλητές τις νέες προοπτικές του εγχώριου τουριστικού προϊόντος. Εκθέσεις ορόσημα για τον ελληνικό τουρισμό συνιστούν η Philoxenia και η Hotelia, που θα αποτελέσουν και φέτος σημείο συνάντησης του κλάδου από τις 10-12 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ενισχυμένη είναι η ξένη παρουσία στις εκθέσεις Philoxenia και Hotelia, καθώς καταγράφονται άμεσες συμμετοχές από χώρες όπως η Τουρκία –για πρώτη φορά έρχεται αυτόνομα η Σμύρνη και ο δήμος Σαρκόι – η Κύπρος, η Αίγυπτος, η Αυστρία, η Ρωσία, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Σερβία, η Πολωνία, το Λουξεμβούργο, η Τσεχία, η Σλοβακία, το Περού, οι Φιλιππίνες και η Ινδονησία.

Η Hotelia από την πλευρά της παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις στους κλάδους του εξοπλισμού των ξενοδοχείων, της εστίασης και της καφεστίασης. H έκθεση απευθύνεται σε ξενοδόχους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και επαγγελματίες από τον κλάδο τροφοδοσίας, καφέ και τουρισμού. Η σύγχρονη δομή της Hotelia τόσο από άποψη οργάνωσης όσο και από άποψη   παρουσίασης,   στοχεύει στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος του συνόλου των παραπάνω επαγγελματιών, λειτουργώντας ως σύνδεσμος μεταξύ τους

Σημείο έμπνευσης για αρχιτέκτονες, διακοσμητές και ξενοδόχους, τo DPOINT SPACES της Hotelia (συνδιοργανωτής η Interiors From Greece) συνιστά την πιο καινοτόμα εκδήλωση για ηλεκτρικές βλάβες και διακόσμησης ξενοδοχείων, όπου θα παρουσιαστούν δύο διαφορετικά έργα γνωστών αρχιτεκτονικών γραφείων σε συνολική έκταση 400 τμ.

Το μέλλον του ελληνικού τουρισμού έρχεται να προδιαγράψει το διεθνές συνέδριο της Philoxenia, καθώς το θέμα του «Ασιατικός τουρισμός. Η Ελλάδα ως προορισμός και ευρωπαϊκή πύλη» είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, με δεδομένη τη σύσφιγξη των σχέσεων της χώρας μας με την Κίνα, αλλά και την πρόσφατη μεγάλη συμμετοχή της ασιατικής χώρας στην 82η ΔΕΘ.

Η επιλογή του θέματος δεν είναι τυχαία, καθώς η Ελλάδα έχει όλες τις προοπτικές να κερδίσει ένα αξιοσημείωτο μερίδιο αγοράς με δεδομένη τη δημοφιλία της μεταξύ των Ασιατών τουριστών, που αγαπούν τον πολιτισμό και την ιστορία. Το στρογγυλό τραπέζι θα έχει ως θέμα: «Πόσο έτοιμος είναι ο ελληνικός τουρισμός και τι πρέπει να γίνει άμεσα;»

Οι ηλεκτρολόγοι στην Καλλιθέα oμιλητές στο Συνέδριο θα είναι εκπρόσωποι από τον: Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, Υπουργείο Τουρισμού και Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, Athens International Airport, Global Tourism Economy Forum-Macau, IVY Alliance, Fraport Greece, European Travel Commission, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς – COSCO, ΑΠΘ και από φορείς του ελληνικού τουρισμού. Σύμβουλος οργάνωσης του Συνεδρίου είναι η εταιρεία tourism generis Με την παράκληση να δημοσιευθεί, να μεταδοθεί ή να αναρτηθεί.

Το All About Café της Hotelia αποτελεί μια πρωτότυπη και καινοτόμα ενότητα αφιερωμένη στην τέχνη της δημιουργίας καφέ, φέτος θα εστιάσει στην εξέλιξη και την κουλτούρα του καφέ στις μέρες μας, ενώ θα φιλοξενήσει εξειδικευμένα σεμινάρια με την επιμέλεια του Βαλάντη Λαμπριανίδη. Μέγας χορηγός του All About Café είναι το brand SPECIALISTAS της εταιρίας ΜΕΒΓΑΛ.

Μπροσούρα Έκθεσης (PDF)

 

Comments are closed.