Όλος ο Κόσμος της Ανακαίνισης Σπιτιού θα είναι στην Domotec 2017

Επιγραφές Καταστημάτων και Πως Βοηθούν την Επιχείρηση
Επιγραφές Καταστημάτων και Πως Βοηθούν την Επιχείρηση
21 Φεβρουαρίου 2017
Hotelia & Philoxenia 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Hotelia & Philoxenia 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
23 Νοεμβρίου 2017
Όλος ο Κόσμος της Ανακαίνισης Σπιτιού θα είναι στην Domotec 2017

Η DOMOTEC με τη δημιουργία μιας μεγάλης και ενιαίας διοργάνωσης θα προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών και θα προσφέρει μία νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης, της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας στηριζόμενη σε νέες πρακτικές και τεχνολογίες που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση.

Από τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η ολοκληρωμένη έκθεση ανακαίνισης, δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, το κατάστημα και το ξενοδοχείο, DOMOTEC 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Πρόκειται για μία έκθεση που στοχεύει στην ολοκληρωμένη προβολή του κλάδου και τη δημιουργία ενός κέντρου ενημέρωσης και συνάντησης όλης της αγοράς δόμησης, ανακαίνιση σπιτιού και εξοικονόμηση ενέργεια, ενώ παράλληλα με τη DOMOTEC 2017 θα πραγματοποιηθούν οι εκθέσεις BUILDIND GREEN και WATER & WASTE by ECOTEC, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για την ελληνική αγορά.

Η έκθεση παρουσιάζει σε βάθος όλες τις κατηγορίες δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας μέσα από σημαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς, όπως: Δομικά υλικά και Μηχανήματα επεξεργασίας τους, Μονωτικά υλικά, Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, Κουφώματα, Προκατασκευασμένες οικίες, Είδη υγιεινής, Συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, Δάπεδα και επενδύσεις τοίχων, Ηλιακοί συλλέκτες, Εργαλεία, Αυτοματισμοί, Οικιακά φωτοβολταϊκά, Τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες, Ηλεκτρολογικό υλικό, Φωτισμός Led, Τηλεπικοινωνιακό και Ηλεκτρονικό υλικό, Εσωτερικός – Εξωτερικός φωτισμός, Τεχνολογίες διαχείρισης νερού, απορριμμάτων και αποβλήτων.

Η έκθεση δημιουργεί τον ιδανικό χώρο συνάντησης της αγοράς δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας που προσελκύσει σταθερά τους επαγγελματίες του κλάδου.
Αποτελεί την ολοκληρωμένη έκθεση στο χώρο της ανακαίνισης, δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας με τη μεγαλύτερη εμπορική αποτελεσματικότητα.
Συγκεντρώνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων με την ταυτόχρονη διοργάνωσή της με συναφείς εκθέσεις.
Επωφελείται από την υψηλή επισκεψιμότητα, την ποιότητα και τη συνάφεια των επισκεπτών της κοινής διοργάνωσης.
Υποστηρίζεται από ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ.

Ποιοι συμμετέχουν

Η έκθεση παρουσιάζει σε βάθος όλες τις κατηγορίες δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας μέσα από σημαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς όπως:
Δομικά υλικά και μηχανήματα επεξεργασίας τους, Μονωτικά υλικά, Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, Κουφώματα, Προκατασκευασμένες οικίες, Είδη υγιεινής, Συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, Δάπεδα και επενδύσεις τοίχων, Ηλιακοί συλλέκτες, Εργαλεία, Αυτοματισμοί, Οικιακά φωτοβολταϊκά, Τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρείες, Ηλεκτρολογικό υλικό, Φωτισμός Led, Τηλεπικοινωνιακό και ηλεκτρονικό υλικό, Εσωτερικός – εξωτερικός φωτισμός

Ποιοι την επισκέπτονται

Η έκθεση δημιουργεί τον ιδανικό χώρο συνάντησης της αγοράς δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας που προσελκύει σταθερά τους επαγγελματίες του κλάδου και διεθνείς αποστολές.
Έμποροι δομικών υλικών και εξοπλισμού κτηρίων, Τεχνικές εταιρείες, Εργολάβοι, Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Καταστήματα, Ξενοδοχεία, Γραφεία μελετών, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Εγκαταστάτες δικτύων (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, ψυκτικοί, ειδικοί καυστήρων, συστημάτων ασφαλείας και ανελκυστήρων), Επαγγελματίες και τεχνίτες πέτρας, μαρμάρου, ξύλου, αλουμίνιου και γυαλιού, Οικοδόμοι, Τοπικές αρχές, Ενεργειακοί επιθεωρητές, Ελαιοχρωματιστές, Ιδιώτες

Οφέλη συμμετοχής

  • Αποτελεί την ολοκληρωμένη έκθεση στο χώρο των κατασκευών με τη μεγαλύτερη εμπορική αποτελεσματικότητα
  • Συγκεντρώνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας με την ταυτόχρονη διοργάνωσή της με συναφείς εκθέσεις
  • Επωφελείται από την υψηλή επισκεψιμότητα, την ποιότητα και τη συνάφεια των επισκεπτών της κοινής διοργάνωσης
  • Υποστηρίζεται από ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ

Προβολή της έκθεσης

  • Διαφημιστικό πρόγραμμα στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας
  • Καταχωρήσεις και ένθετα στα κλαδικά περιοδικά
  • Αποστολή έντυπων και ηλεκτρονικών προσκλήσεων
  • Αποστολές δελτίων τύπου, ηλεκτρονικών newsletters με τα νέα της έκθεσης και SMS
  • Προβολή και προώθηση της έκθεσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media)

Οι διοργανωτές

Η T EXPO Α.Ε. είναι η σημαντικότερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων με μακρόχρονη εμπειρία ειδικότερα στο χώρο των τεχνικών – κλαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα. Μέσω των 5 καταξιωμένων διοργανώσεων της (DOMOTEC, ELECTROTEC, ECOTEC, METEC, FETEC) έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία στην εκθεσιακή αγορά της χώρας.

Επικοινωνία : T.Expo Α.Ε. Λ. Ανθούσας 4, 15351Παλλήνη – Αθήνα
Τηλέφωνο : 2.111.801.801 Fax: 2.111.801.810

E-mail: c.karamanos@texpo.gr URL: http://www.texpo.gr

Comments are closed.